HR Industry 2021 ONLINE

Звездният ден на HR бранша е на 9 февруари 2021 онлайн.
Не е нужно да ходиш на всички браншови събития, за да се запознаеш с тенденциите и новостите при HR услугите. Достатъчно е да бъдеш на HR Industry!

Вход за посетители онлайн: СВОБОДЕН, със задължителна регистрация.


1
ден
50+
изложители
28
уъркшопa
700+
посетители

HR Industry 2021

Online
9 февруари 2021
10.00 – 16:00 ч.

за събитието

HR Industry събира на едно място топ компаниите на HR пазара и дава на всички посетители възможност само в рамките на един ден да се запознаят с новости и тенденции, които ще определят работата в бранша през цялата година.

HR Industry е най-подходящата платформа за промотиране на нови продукти, услуги и инициативи. Място да се покажеш и да бъдеш видян. Начин да заявиш, че си някой в бранша. Да покажеш тенденциите в твоята област за тази година.

Този път, събитието ще се проведе изцяло онлайн на 9 февруари.

ВИЖТЕ МИНАЛОГОДИШНОТО ИЗДАНИЕ НА ЕДИНСТВЕНИЯ СПЕЦИАЛИЗИРАН КАТАЛОГ НА HR ИНДУСТРИЯТА В БЪЛГАРИЯ!

семинарна програма

Регистрация за посетители

Вход за посетители онлайн: СВОБОДЕН, със задължителна регистрация.


Час
Компания
Тема
10:30 - 11:15
Коника Минолта България
Електронно трудово досие и дигитален архив в HR
11:30 - 12:15
MetLife
Сигурност и доверие в работодателите по време на COVID-19 пандемия
12:30 - 13:15
JobTiger
13:30 - 14:15
Българска асоциация за управление на хора
14:30 - 15:15
Най-добрите работодатели в България / Best employers Bulgaria
How Employee Engagement Shifted in 2020 and What It Means for the Future
Час
Компания
Тема
11:00 - 11:45
Sb Accounting & Consulting
Електронно трудово досие и как да автоматизираме процесите в HR Администрацията
12:00 - 12:45
ФИВО
13:00 - 13:45
Audit Advice Associates
14:00 - 14:45
Zaplatomer.bg
Защо си струва да сравнявате заплати в Zaplatomer.bg?
15:00 - 15:45
А3-VD
How Employee Engagement Shifted in 2020 and What It Means for the Future
Час
Компания
Тема
12:15 - 13:00
CATRO Bulgaria
Neuro-Agility - как да развием потенциала на нашия мозък?
14:15 - 15:00
Service Centrix
Да извадим робота от човека! Демонстрация на реализирани проекти за автоматизация на процеси в HR и финанси
13:15 - 14:00
EY (Ernst & Young)
Ключови компетенции за HR екипите в условията на работа по всяко време и отвсякъде
11:15 – 12:00
Crayon България
Висока продуктивност. Как да стимулираме служителите да повишат знанията си и да ги приложат ефективно независимо от къде работят?

Регистрация

ФИРМЕН ВИРТУАЛЕН ЩАНД

 • Виртуален щанд за представяне на продуктите и услугите ви;
 • Лого в секция Изложители на сайта на събитието;
 • Безплатни рекламни публикации на сайта HRIndustry.bg за една година;
 • Едногодишен абонамент за сп. Мениджър.
ЦЕНА: 800 лв. без ДДС

ФИРМЕНА ПРЕЗЕНТАЦИЯ

 • Тематична лекция/презентация/уъркшоп на избрана темa;
 • Лого в секция Изложители на сайта на събитието;
 • Безплатни рекламни публикации на сайта HRIndustry.bg за една година;
 • Едногодишен абонамент за сп. Мениджър.
ЦЕНА: 800 лв. без ДДС.

ФИРМЕН ВИРТУАЛЕН ЩАНД И ПРЕЗЕНТАЦИЯ

 • Тематична лекция/презентация/уъркшоп на избрана темa;
 • Виртуален щанд за представяне на продуктите и услугите ви;
 • Лого в секция Изложители на сайта на събитието;
 • Безплатни рекламни публикации на сайта HRIndustry.bg за една година;
 • Едногодишен абонамент за сп. Мениджър.
ЦЕНА: 1200 лв. без ДДС.

JOBTIGER WALLET

JobTiger Wallet - за повече гъвкавост при управлението на услугите, които използвате. Новият предплатен план за услуги на JobTiger позволява да се адаптираме към бързите промени. Даваме ви възможност да получите услугите си, точно когато ви трябват и на по-добра цена. Повече информация тук.

Изложителите за HR Industry

„МетЛайф България е не само генерален спонсор на събитието HR Industry за 6та поредна година, а съмишленик, който вярва, че човешкият капитал е най-ценния ресурс за една компания. HR Industry е форум, който позволява на всички, свързани с пазара на труда да доловят основните тенденции, да получат реална представа за своето място и за новите предизвикателства, които ги очакват.

Активното участие на МетЛайф в събитието в качеството на световен лидер в сферата на придобивките за служители е за да насочи все повече вниманието на работодателите към необходимите действия, свързани с подбора, развитието, мотивацията и задържането на служителите.

Лично аз оценявам възможността за контакти на място с представители от различни сфери на бизнеса като безценна. През изминалите години, посредством участието си във форума, имах възможността да чуя гледната точка на колеги, да видя интересни презентации, да заимствам работещи добри практики, свързани с увеличаване на човешкия потенциал.”

Анита Кирилова
MetLife

„Бихме искали да благодарим на JobTiger за това, че всяка година организират и непрекъснато развиват HR Industry като интересна работилница и платформа за споделяне на знания между HR професионалистите.

IHR участваме редовно в HR Industry, защото се срещаме с много потенциални клиенти и HR колеги, които се интересуват от иновативни практики и авангардни решения за управление на хората и устойчиво развитие на бизнеса в тези турбулентни времена. Разговорите около щандовете ни дават възможността да обменяме идеи и да представяме услугите си, а презентациите – да чуем съмишленици и да споделяме знание с колегите.

Радваме се, че HR Industry събира HR консултантите в една общност и вярваме, че можем да си партнираме, за да осигуряваме оптимални решения за нашите клиенти със синергизиращи се и взаимно допълващи се услуги и компетентност.”

Невена Цачева
IHR

„Catalyst България участва в HR Industry от самото създаване на изложението. Всяка следваща година събитието се развива и набира скорост, като успява да привлече повече посетители с различни професии и интереси, свързани с управлението на хора.

Присъствието на HR Industry е важно за нас, защото ни дава възможност да представим нови програма на Catalyst за тиймбилдинг и развитие на екипи в началото на годината. Най-ценното е, че това се случва в преки срещи и разговори с потенциални клиенти. През последните години регистрираме не само имиджови, но и директни ползи като намиране на нови клиенти и партньори, както и договаряне на поръчки за работа.

Участниците в изложението успяват да предложат най-новото на пазара на услугите за подбор, обучение и развитие на служителите. Това ни дава възможност да се информираме за състоянието на бранша и конкуренцията.

Благодарим на екипа на JobTiger, че успява да създаде професионална и приятелска атмосфера. Очакваме следващото издание с интерес и нетърпение.”

Илияна Димитрова
Catalyst България

t1

„През годините, HR Industry остана единственото събитие, събиращо като изложители фирми, предлагащи услуги в областта на управлението на човешките ресурси (HRM) в компаниите – от софтуер за управление на персонала, работни заплати и геймификация на процеси, до „класическите“ консултантски и обучаващи програми в различните направления. Интересно е, че се събират на едно място фирми, които се конкурират за едни и същи клиенти, но запазват добрия тон на сътрудничеството си, в името на добавената стойност и подходящите решения за потребителите си.

Компанията ни Audit Advice Associates, участва задължително с щанд на изложението, както и с презентации на съпътстващата семинарна програма. Последното е един много добър формат за представяне на нови продукти и инициативи, в рамките на 40-45 минути, пред посетители, проявили специален интерес. В последното събитие през 2019 г. например, промотирахме нашето национално изследване на ангажираността на служителите пред пълна зала, с което спечелихме почти двойно повече участници в изследването.

И макар HRM да не е още „индустрия“, събития от този ранг в бранша, организирани и проведени професионално, повишават значимостта, отговорността и актуалността на професията на специалистите по управление на персонала.“

Стоян Ганев
Audit Advice Associates

Организатор:

Генерален спонсор:

Партньори